Om bloggen

Vad kul att du läser det här! Det betyder att någon hittat hit till min nystartade blogg där jag tänkte berätta om mitt liv och mina intressen. Jag förstår att det kan låta som att jag har ett alldeles extra spännande liv och särskilt intressanta intressen om det är huvudfokuset i en blogg, men nej, så är det inte alls. Lika bra att få det sagt!

Jag är en alldeles vanlig kille med ett vanligt jobb och förmodligen kommer det bli blogginlägg som handlar om helt vanliga saker som film, sport och berättelser om vad jag gjort under dagarna.

Anledningen till att jag startat bloggen är för att jag har en vän som tror det skulle bli roligt och att det skulle vara bra för mig att skriva. Nu har jag bestämt mig för att testa så får vi se om hon får rätt eller inte. Hon heter Moa, så det var därför jag döpte bloggen till Minmoa, trots att vi inte alls är tillsammans utan bara goda vänner.Hon är en sådan vän som har följt mig sedan barndomen och som alltid finns där. Hon tycker att jag borde öppna mig mer, så det är vad jag försöker att göra med denna blogg eftersom jag stundtals kan vara dålig på att höra av mig eller berätta om vad som händer i mitt liv.

Det här med skrivande är egentligen inte min grej, men det kan ju kanske bli? Jag ber i alla fall dig som läsare att ha överseende med eventuella stavfel och grammatiska misstag. Är det väldigt illa får du gärna skriva in och rätta. Jag gillar språkpoliser, av dem kan man lära sig en hel del 🙂 Fredrik Lindström som var programledare för värsta språket är en stor favorit, så gillar du också språkpoliser så kolla in hans gamla program eller besök youtube och titta på några av hans bästa stand up skämt.

Jag ser bloggandet som ett spännande projekt och lite som en modern version av dagboksskrivande. Så du kommer att kunna läsa om en hel del vardagliga saker här som rör mitt liv, men även lite reflektioner, tankar och funderingar om omvärlden.

Med de orden så önskar jag dig välkommen till min blogg och jag hoppas att du ska tycka den är kul att följa. Vill du kontakta mig, är du välkommen att göra det.