Niklas

En presentation av mig själv vore kanske på sin plats. Jag är en sportintresserad kille med många fritidsintressen som nu också har börjat blogga. Idén kom från min kompis Moa som tyckte att jag hade så mycket att berätta och så mycket åsikter att jag borde skriva av mig i en blogg. Nu vet jag i och för sig inte om det är sant, men jag kan ju ge det ett försök i alla fall.

Till mina intressen hör att umgås med mina vänner, titta på film och lyssna på musik. Sport och då i synnerhet fotboll och innebandy är också ett av mina intressen. Innebandy spelar jag själv, fotbollen tittar jag på via tv:n när det är någon spännande match.

Just nu bor jag i Stockholm där jag har en lägenhet i andra hand som jag snart måste flytta ut ifrån, därför är bostadsletande ett av mina nya fritidsintressen. Jag antar att jag inte är ensam och att jag delar det intresset med X-antal andra Stockholmare, i alla fall av bostadspriserna att döma!

På dagarna jobbar jag som säljare i en butik med teknikprylar. Trivs jättebra med både arbetsuppgifterna, kollegerna och att möta kunderna. Det är ett jobb med stor variation och mycket social kontakt vilket jag gillar. Man håller sig också uppdaterad på teknikfronten i och med alla nya produkter som trillar in titt som tätt. På så sätt har man koll på de senaste trenderna och får lära sig nya saker hela tiden.

I bloggen kommer jag skriva om allt möjligt som händer i vardagen, saker jag tänker på eller vill berätta om. Räkna med att det blir en del inlägg om sport och film!

Hojta till om det är några frågetecken eller om du vill berätta något. Du hittar kontaktuppgifterna här.

Med vänliga hälsningar Niklas